Pályázat

Pályázati információk

Pályázat azonosító: GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-03093 

Kedvezményezett neve:               MARAXI Számviteli, Ügynöki, Gazdasági Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt célja:     Modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő fejlesztés a MARAXI Kft-nél

Szerződött támogatás összege: 69 190 279 Ft

Projekt tartalmának részletes bemutatása:

Jelen pályázati projekt keretében belül a Pályázó tevékenységi köreibe tartozó tevékenységét szeretné fejleszteni, 5210 ’08 Raktározás, tárolás és 6920 ’08 Számviteli, könyvvizsgálói, adószakértői tevékenység.

Projekt eszközbeszerzésből, csarnoképítésből, telephelyfejlesztésből, megújuló energia telepítéséből, marketing-tanácsadásból, IT eszközök beszerzéséből és oktatásból fog állni.

6753 Szeged, Csertő utca 23. (Hrsz. Szeged. II. ker. Tápé 17031) – eszközök, tanácsadás és oktatás.

Karos szerkezetű dízel önjáró személyemelő Z45XC – a raktározási tevékenységhez kapcsolódóan.

Nyelvi képzés: 1 ember 100 órás nyelvi képzése 2000 Ft-os óradíjjal, hogy munkatársaink külföldi megrendelések esetén is tárgyalóképesek legyenek.

Marketing tanácsadás, hogy a szállítással kapcsolatos egyéb szolgáltatásainkat megfelelően tudjuk hirdetni partnereink körében.

Az irodai munkavégzéshez PC-k, laptopok, szervergép kerül beszerzésre.

6728 Szeged, Házgyári út 6/E. (hrsz. 16884/15) telephely iroda, bemutató terem és raktár kialakítása és napkollektor felszerelése. Telephely mérete: 2463 m2. Kivitelezésre kerülő ingatlan bruttó 948,39 nm2

A könnyűszerkezetes iroda épület vasalt beton pontalapokra épül, amely pontalapokat a talajmechanika által meghatározott teherviselő rétegre terheljük. Az épület statikailag méretezett acél vázszerkezetű lesz, amely tetőszerkezetét gyártott hegesztett szerkezetű rácsos tartók alkotják, falát hidegen hengerelt acél szelvényekből álló oszlopok tartják. A tető héjazata 150 mm vastag szendvicspanelből, a homlokzata 100 mm vastag szendvicsszerkezetű panelből készülnek, amelyek már a legújabb energetikai előírásoknak is megfelelnek. Kívülről üvegfelületek és függesztett acél díszburkolat teszik divatossá a megjelenést. Az alkalmazott nyílászárók műanyag, illetve acéltokos kivitelűek, a külső nyílászárók 6-7 kamrásak így kielégítik a legszigorúbb energetikai előírásokat.

A legtöbb belső helyiséget (bemutatóterem, irodák, közlekedők-lépcsőházak, öltözők, étkezők-konyhák és a vizesblokkokat acélvázra szerelt gipszkarton falak és födémek határolják, melyek kőzetgyapot szigetelést kapnak. A falak illetve a padló kerámia, vinyl és laminált padló burkolatokat kapnak, vagy diszperziós falfestést alkalmazunk. Az épület csatornázott és az esővíz is csatornába van vezetve. Vezetékes ivóvíz biztosított amely alkalmas fogyasztásra, illetve fürdésre is. A fűtést és a meleg vizet gázkazán és központi fűtés biztosítja. A csarnokban gyengeáramú és erősáramú hálózat is van (1 fázis 220V , 3 fázis 380V).

Az épületben a megújuló energiát napkollektor biztosítja.

Kialakításra került továbbá egy kapubehajtó és 5 db parkoló.

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2024.02.22.

Időpontegyeztetés, tanácsadás, kérdés esetén kérem lépjen velünk kapcsolatba!

Maraxi

West Point Irodaház
1132 Budapest
Váci út 18. 4.emelet